top of page

za 05 jan

|

Recreatieplas

NIEUWJAARSDUIK 2019

Aanstaande zaterdag 5 januari organiseert Diving-Centre De Langstraat voor de eerste keer een nieuwjaarsduik bij de Drunense afgraving. Durf jij het aan om samen met vrienden, familie of collega's het jaar op deze frisse wijze te starten? Be there !! Om 13.00 uur !!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
NIEUWJAARSDUIK 2019
NIEUWJAARSDUIK 2019

Tijd en locatie

05 jan 2019 13:00 – 16:00

Recreatieplas, Recreatieplas, 5152 Drunen, Nederland

Over het evenement

Aanstaande zaterdag 5 januari organiseert Diving-Centre De Langstraat voor de eerste keer een nieuwjaarsduik bij de Drunense afgraving. Durf jij het aan om samen met vrienden, familie of collega's het jaar op deze frisse wijze te starten? De leden van DC De Langstraat dagen je uit om in zwembroek, bikini, pyjama, kerstmannenpak of een echte Borat een korte duik te maken in het heerlijke water van de Drunense afgraving.

“We hopen op 50 durvers deze eerste keer” Maar we realiseren ons dat het voor veel mensen een enorme uitdaging is. We willen er dan ook echt een feestje van maken. Met muziek, gluhwein, warme chocomel en worst.

Het idee is ontstaan na onze laatste eigen nieuwjaarsduik in 2018. Net als ieder jaar planten wij aan het begin het nieuwe jaar ergens op de bodem van de bijna 15 meter diepe afgraving met een aantal leden van onze duikclub een kerstboompje. Dit naast de andere kerstbomen want in de loop der jaren is er een klein “bos” geplant. Door de druk en het gebrek aan zuurstof blijven de bomen enkele jaren staan voor ze vergaan. Voor ons altijd een mooi plekje om naar toe te duiken. En voor de vissen een perfecte plek om te paaien. "Ieder jaar zitten de bomen vol eitjes"

Deel dit evenement

bottom of page