Duikclub "De Langstraat"

De Duikclub van Waalwijk, Kaatsheuvel, Drunen en omgeving waar passie voor het duiken, gezelligheid en veiligheid centraal staat

Duikclub "De Langstraat"

Diving-Centre De Langstraat is één van de oudste en grootste duikclubs van Waalwijk, Kaatsheuvel, Drunen en omstreken. We beschikken als enige duikclub in de regio over een eigen clubhuis. En daar zijn we trots op!


Doordat we beschikken over een gezellige bar, is er volop gelegenheid voor gezelligheid. Iedere dinsdagavond na het duiken wordt hier een briefing gehouden en is er gelegenheid om na te praten. Ook op zaterdag is de duikschool geopend voor alle leden. De sfeer op onze duikschool is erg goed en er zijn dan ook veel leden die al jarenlang lid zijn van onze duikclub!


Naast de wekelijkse training trekken we er meerdere keren per jaar op uit om samen te duiken. Daarbij reizen we graag af naar Zeeland (Grevelingen, Oosterschelde, Noordzee) of naar andere unieke duiklocaties in België en Duitsland. Daarnaast kennen we aan het einde van het seizoen ieder jaar een Zeelandweekend of aan het begin van het seizoen een meerdaagse Liveaboard.


Indien je geen opleiding volgt, kun je dus wel gebruik maken van alle faciliteiten, zoals de begeleiding tijdens de buitenduiken en zwembadtrainingen.


Daarnaast ben je welkom op alle activiteiten die georganiseerd worden door ons Diving-Centre.