Duik update

VDTL

Heb je in het verleden al je PADI, VDTL, NOB, SSI of IDD of een ander duikbrevet gehaald. En wil je na jaren weer gaan duiken dan biedt Diving-Centre "De Langstraat" je de mogelijkheid om je kennis en kunde te updaten. We bieden je de gelegenheid om de scuba-vaardigheden die je geleerd hebt tijdens de Open Water Diver cursus en technieken die veranderd zijn, te oefenen. De kennis die wordt opgefrist, betreft o.a. duikplanning en zelf-hulp-vaardigheden, om zo je duikveiligheid te behouden tijdens toekomstige duikactiviteiten. Je krijgt het "duikgevoel" weer terug na een langere periode zonder duiken!

De `Duik update` is een geweldige kans om opnieuw de ins en outs van de huidige apparatuur, of je eigen nieuwe apparatuur te leren onder begeleiding van een ervaren duiker.

De opleidingen en de trainingen bij Diving-Centre "De Langstraat" worden gegeven in nauwe samenwerking met 'De Hart Diving Waalwijk', volgens de VDTL- CMAS normen. Deze Duitse normen staan garant voor een kwalitatief hoogstaande duikopleiding waar veiligheid een zeer belangrijke rol speelt. Wij hanteren een all-in tarief waarbij we je naast de opleiding ook alle benodigde duikuitrusting leveren (bruikleen). Ook kennen we geen extra kosten vwb het vullen van flessen etc...


Wat heb je nodig om met deze cursus te beginnen?
  • Een geldig duikbrevet (PADI, NOB, SSI, IDD, VDTL)
  • Goede gezondheid en fit zijn
  • 14 jaar of ouder zijn
  • Een medische goedkeuring voor de duiksport
diver3_bg

Wat ga je doen in deze cursus?
Tijdens deze cursus herhalen we samen de basis van het duiken inclusief de kennis over de uitrusting en de technieken. Wat je niet begrijpt neem je samen met Richard de Hart (onze duikinstructeur) door. Heb je zelf (nog) geen duikuitrusting dan krijg je deze van ons in bruikleen. Ook is alle benodigde perslucht inbegrepen.


Kortom:
  • 4 Trainingen in het zwembad of begrensd buitenwater
  • Theoretische kennis
  • Alle benodigde duikuitrusting
  • Alle benodigde perslucht
diver2_bg

Wat heb je nog meer nodig voor deze cursus?
Niets..


Wat kost deze cursus?
Kosten: € 120,‐ of € 35,‐ per duik.


Trainingen:
Zwembadtraining van begin oktober tot eind april op dinsdagavond van 20.30u tot 21.30u in het Olympiabad in Waalwijk. Gedurende de periode van begin mei tot eind september in buitenwater. We verzamelen om 18.30 u bij ons clubhuis aan de Eerste Zeine 124D in Waalwijk


2divers_bg