Duikopleiding (all-in)
ADVANCED OPEN WATER DIVER

VDTL

De opleidingen en de trainingen bij Diving-Centre "De Langstraat" worden gegeven in nauwe samenwerking met 'De Hart Diving Waalwijk', volgens de VDTL- CMAS normen. Deze Duitse normen staan garant voor een kwalitatief hoogstaande duikopleiding waar veiligheid een zeer belangrijke rol speelt. Wij hanteren een all-in tarief waarbij we je naast de opleiding ook alle benodigde duikuitrusting leveren (bruikleen). Ook kennen we geen extra kosten vwb het vullen van flessen etc...


Wat kun je met deze cursus?
Deze cursus leert je alle beginselen die een goede en veilige duiker moet kunnen en weten. Na deze cursus ben je in staat om met een andere gebrevetteerde duiker je duiken veilig en comfortabel te plannen en uit te voeren. Je komt in het bezit van een erkend CMAS-brevet.


Wat heb je nodig om met deze cursus te beginnen?
  • Minimaal zwemdiploma A
  • Goede gezondheid en fit zijn
  • 14 jaar of ouder zijn
  • Zwembroek
  • Een medische goedkeuring voor de duiksport
2divers_bg

Wat ga je doen in deze cursus?
Tijdens deze cursus leer je de basis van het duiken inclusief de kennis over de uitrusting en de technieken. Eerst ga je oefenen in het zwembad. Daarnaast krijg je een aantal theoriecursussen in ons eigen duikcentrum in Waalwijk. Wat je niet begrijpt neem je samen met Richard de Hart (onze duikinstructeur) door. Heb je zelf (nog) geen duikuitrusting dan krijg je deze van ons in bruikleen. Ook is alle benodigde perslucht inbegrepen.


Kortom:
  • Training in zwembad of begrensd buitenwater
  • Theoretische kennis
  • Alle benodigde duikuitrusting
  • Alle benodigde perslucht
  • Minimaal 10 buitenduiken
aows

Hoe lang duurt deze cursus?
Wij onderscheiden ons met andere duikopleidingen omdat het bij ons niet gaat om kwantiteit maar om kwaliteit. Bij doe je geen examen na een standaard aantal duiken, maar op het moment dat je er aan toe bent.
Dat wil zeggen, dat je op een slagvaardige, veilige en vooral plezierige manier leert duiken. Welkom dus bij deze beginneropleiding, de CMAS Advanced Open Water Diver cursus.


Wat heb je nog meer nodig voor deze cursus?
Niets.. Ook het VDTL1 ster leerboek is in de prijs inbegrepen.


Wat kost deze cursus?
Kosten: € 425,‐ Dit is inclusief alle theorie- en praktijklessen als ook de huur van de uitrusting en perslucht.

Na het behalen van je 1 sters Advanced Open Water Diver brevet ben je vertrouwd met je uitrusting en kun je overal ter wereld (met 2 sters Master diver buddy!) in het buitenwater gaan duiken. Dit tot een diepte van maximaal 30 meter*. Wij adviseren verder natuurlijk om je jaarlijks medisch te laten keuren door een duikarts.


Trainingen:
Zwembadtraining van begin oktober tot eind april op dinsdagavond van 20.30u tot 21.30u in het Olympiabad in Waalwijk. Gedurende de periode van begin mei tot eind september in buitenwater. We verzamelen om 18.30u bij ons clubhuis aan de Eerste Zeine 124D in Waalwijk.


Theorie:
Donderdagavond van 20.00u tot 22.00u (data ntb)


diver2_bg
aowd

* Mits in bezit van specialty Diepduiken